17 Kasım 2011 Perşembe

bebeğimleyim...

Slm okurlar,
kızımın kısa bir uyku arasında iki gündür evde olduğumu ve bebeğime evimde kendi başıma baktığımı belirtmek istedim. Hiç kolay olmayan bu zorlu uğraşın ilk günü öğleden sonra kızım "pepee" krizine girip sabahtan beri uykusunu uyumamasının ajitasyonuyla ortalığı birbirine kattı. Sürekli zın zın zın gözünde damla damla yaşlar. Sabah 8den akşam 5'e kadar uyanık kaldı ve bir sızdı tabi gece 22'ye kadar uyudu.

Sonra naaptın Su? Kalkıp sanki oyun zamanıymış gibi başladık gülücüklerle ortada oyuncakları ordan oraya sürüklemeye. Ben de ılınsın diye çıkardığım dolmasını dolaba geri koyup artık pirinçli sütlü mamadan azıcık yaptım ki şişkinlik yapıp olmayan uykuyu hepten kaçırmasın. Uyumamız 1'i buldu. Peki bu sabah uyanmasını etkiledi mi? hayır!!! Sabah bizimle bir mesaiye gitmek için hazır uyanan kızım yine 6:15 dedin mi cinlik yapmaya başlamıştı yatağında. Neyse kahvaltıdan sonra babam geldi de evden çıkarttık ve azıcık hava aldı. Yürüyüşümüzün sonunda da uykuya daldı. Arabasından yukarı yatağına koyarken bile uyanmadı, dilimi ısırayım.

Gelelim eve olmamın nedenine... Dayım kulağın altındaki lenf bezlerinin tıkanması/kireçlenmesi gibi enteresan bir nedenden şişen boynundaki bu rahatsızlığı gidermek için bu sabah ameliyat olacak. hatta şu sıralar ameliyatta. İyi ol dayı, çabuk iyileş. Aklım iki gecedir hep sende. Umarım çarçabuk atlatırsın.

Bugünün anısına:) kızımla sabah çamaşır koyma macerası....

2 yorum:

Sazan dedi ki...

Öncelikle özledim...

Ben o bıdığı yerim, yerim bitiririm...

Uzaktan sevmesi en tatlısı, kabul ediyorum ama artık ben de uykusuz geceler istiyorum... Bunu hatırlatırsın :)

Dayın nasıl?

Ameliyat nasıl geçti?

Öperim gece yarısı okuyucumu... Her ne kadar okuyacak bi şeyler yazmasam da artık...

cuckan dedi ki...

saolasın sazancım,
ameliyattan sağ salim çıkıp dün itibariyle evine döndü dayım ve hızla iyileşiyor.
Uykusuz gece isteğini anlayışla karşılamakla beraber önce eşinle iki kişilik hayatınızın tadını çıkar diyorum. Kışın bebek hep istenir, yazın da tatil!!!Önce bir kaç yurt dışı, yurt içi gezmenizi yapın, "görceğimi gördüm şimdi azıcık evimdeyim" dediğinde zamanı gelir uykusuz gecelerin...
ben de öperim.