10 Ağustos 2011 Çarşamba

İlk Dogumgünü partisi (!)

 Güya herkese de akıl veriyordum ha "aman doğumgünü kutlamasındaki kalabalık aslında bebeğin korkmasına sebep oluyormuş", "gürültüyle bir kalabalıktan ürküyormuş, falan fişman, bla bla bla". Tatilimizin son gecesi doğumgünü olmamasına rağmen henüz (daha 3 gün vardı) pansiyon sakinleri ve sahipleri olarak akşam birlikte yenilecek bir koca sofra yemek ve üzerine pasta kesim kararı aldık:)

Annem sağolsun cafe jeri's'den pasta siparişini ve uzaktan gelecekleri yemeğe davet işlerini organize etti. Ben ise hiçbir şy yapmadım:) Kızım yine güzel güzel denizine girdi, oynadık eğlendik:)

Bir güzel yorulduktan sonra mışıl mışıl uykuya geçen Su kuzum sadece 1,5 saat uyudu (neyseki) çünkü yemek saatini atlamasınsa korkuyorum daha da geç uyanırsa... akşam yemeğine bizim kuzuyu assolist tadında indirdik. Yeni elbisesiyle kendisi de pek bir eğlendi onu görenler de:) Soframız pek güzel şen şakrak, eğlenceli geçti, kuzuyu yedirdikten sonra yemeğiniz eş zamanlı bitiren babaya devredip ben de bol bol yedim.(aklımca süt olsun diye diye karides şiş yağlarına bandırıp ekmekleri, düşmanlar çatlasın:)



Pasta kesmeye sıra gelince Su herşeyi anladığını belirterek mutluluk çığlıkları atıp bol bol el ve ayap çırpması ile mutlu yıllar şarkısına eşlik etti. Gözlerinin içi gülen kızım herkesi güldürdü:)


Tabii çılgın gibi yorulduğu için odamıza çıktığımız gibi yataa koymamla gözünü yummuş, dur emzireyim demeye kalmadan gümlemiş bizimki uyku diyarına...

Minik kızımın nice yıllar sevdikleriyle olması dileğiyle... bencillik edeyim: en çok da benimle olması dileğiyle:)

1 yorum:

karışık_pizza dedi ki...

-nice mutlu yıllara.ömrü hep sağlık,mutluluk,güzellikler içinde geçsin