31 Temmuz 2011 Pazar

temmuz gezmesi

Dostlar,
şu fuara gidecek ürünlerden bir ikitanesinin modellemesini yapıp mockupçıya göndermek, raporlamalar, devam eden projeleri koğuşturmak, ürünleri biri bitmeden diğerinin başvuru süresi başlayan yarışmalara göndermek derken benim kafa 1 milyon oldu. Bu hafta perşembeden başlayıp dün biten kombi inşaatını ucuz atlattık. Ancak evde yapacağım birkaçyer değişimi ve ferahlama harekatı nedeniyle şu anda evin görüntüsü "ya kaçacağım ya kalıp savaşacağım" durumda:) hoppacık halde, sürekli yürümek ve orayı buraya katmak isteyen merak patlaması yaşayan kız çocuğumla evdeyiz:)

gönül tatil istiyor hem de çooookkk.... geçen haftasonu kısa bir Ankara kaçamağı yaptık, hemen anlatayım. İşyerinden çok yakın arkadaşım hamile. Onu 30. haftasdır rahatsız our yorulur demeden görmeye gittik. Su ilk kez uçağa bindi ve hiç huysuzluk çıkarmadı. saat 5de evden çıkmamıza rağmen süper mutlu, heryere gülen sevinç çığlıkları aran bir bebek oldu. Uçakta emdi, çevreye takıldı, her deliği inceledi ve inşte emerken de uyuya kaldı kucağımda. Taaki havaş otobüsüne binene kadar 40 dk orada buradayken hiç istifini bozmadan uyudu. Sonra da havaşta gelene geçene gülümseerek zıplama telaşına girdi.

Eve vardığımızda bizi muhteşem bir sofra bekliyordu. Çiçekler içinde muhteşem bir balkonda yemyeşil çimlere karşı serin bir kahvaltı ortamı. Daha dinlendiricisi ve arkadaşlarımın özlediğim sesleriyle daha keyifli vakit geçiremezdik. işte size o kahvaltıdan bir kuple...

Haftasonumuz dabu güzel başlangıç ile çok güzel geçti .Pazar günü eğmir gölü kenarındaki bir balık restraurantına gidip "deniz ürünleri nasıl mundar edilir" adlı dersi uygulamalı olarak gördük. Izgara ahtapotumuz köfte tadındaydı. Şiş dil yağda yapılıyordu. Çok enteresan deniz ürünü pişirme yaklaşımları tabi bu benim gibi bir Egeli'ye:) Neyse, yemek yapmayı hakkıyla bilen herkez, malzemenin özüne saygı gösterilmesi gerektiğini, nei nasıl pişirmek gerektiğini bilmeli diyerek bu bahsi kapatıyorum:)

Yine de göl kenarı çok güzeldi çünkü orada da çok eğlendik, kıkırdadık durduk Ayşegülümle bir araya her geldiğimizde yaptığımız gibi:)
 Oh, minik Bade kızları da aramıza katılınca bizim Su ile yaptığımız gibi kıkırdar dururlar artık:)Bu güzel haftasonundan sonra yine tam gaz bitmek bilmeyen işlere gömüldüm ve bir kaç mesaiden sonra ancak cuma akşamüstünü görebildim. Yine inşaatla geçen bir cmtden sonra pazar günü baba kız yanyana uyurken maillerimi okuyorum sakin kafayla.

öperim herkezleri...

Hiç yorum yok: