25 Ocak 2012 Çarşamba

yazdan beri oda düzenimiz

Selamlar,
Daha sonra güzel görseller ekleyeceğim ama emsiren annelerdeki arkadaşlarıma gösterebilmem için en acilinden bunu koyuyorum şimdilik.Yer yatağımız ve kuzumun nasıl üzerinde debelendiği:



Yardımcı bayanımızın hemen ardından yastıklarımızı yorganımızı ortada olunca çok heveslenip üstüne zıplıyor kuzum.  Bu gece başka fotolar ekleyeyim de minicik odamızın karşı duvarındaki annemin Su için o doğmadan hazırladığı yastıklarla kapladığımızı göstereyim:


Sevgiyle kalın...

5 yorum:

eviminnuru dedi ki...

izmirli bir bloger! selam yazmadan geçmek istemedim
maşallah kuzuyada anne sütü yaramış tombalak olmuş sağlıkla huzurla büyütün inşallah

cuckan dedi ki...

saolasın evimin nuru:)
yaramıştır işallah, hala emzirmeye devam ediyorum, şifa niyetine ama olsun:)Seninkide pek bir tosun bembeyaz maşallah...

Ben Kızımın Delisiyim dedi ki...

Bende kızımı yeni gelecek bebek sebebiyle yere yakın yandan koruması olan bir yatağa geçireyim diyorum ama durmaz ki hiç, kaçar gider uyanınca zaten yataktan çıkmanın yolunu arıyor hep:) Sizde nasıl oluyor yataktan kendi çıkınca, geceleri uyanınca falan? Bilgi verirseniz sevinirim tecrübeye ihtiyacım var hemen hemen yakın aylardalar kızlarımız:)

cuckan dedi ki...

merhaba kızının delisi:)
benimki de biz salonda oturuken mesela gündüz uykusundan uyandıysa ve uykusu bittiyse veya beni istdiyse kendi başına kalkıp pıtır pıtır geliyor. Dün gece de uyanmış 3-4 gibi hemen yan odada yattığım için gelmiş başucuma. Bu gibi durumda hemen elinden tutup yine yatağına gidip emzirip uyuttum. Benim için önemli olan sağ sağlim yataktan kendi başına maymunluk etmeden inebilmesi zaten:)

cuckan dedi ki...

park yatakta yaylı kaliteli kalınca bir yatak vardı ve orada zıplaya zıplaya boyu da uzadıkça beni kafa üstü aşağıya sarkmaya inemey çalışır diye korkutmaya başlamıştı. Kendime de güvenemiyorum, içinde üzerine basılacak birşey unutmayacağım konusunda. Korkuya yaşayacağıma ve kaldır indir 10 kiloyu belim kopacağına, madem yürümeyi öğrendi, tırmanmayı seviyor, başka bir şekilde uyuyalım dedim açıkçası...